Nu ook certificaat Veilige Bedrijfswageninrichting

RAI Vereniging lanceert op 25 september officieel het Certificaat Veilige Bedrijfswageninrichting. Zij doet dat op haar stand op de internationale vakbeurs IAA in Hannover. Het certificaat is een initiatief van fabrikanten van bedrijfswageninrichting onder toezicht van de vereniging.

Het certificaat moet de voertuigeigenaar en de bestuurder een veilige mobiele werkplek bieden volgens de hoogste veiligheidsstandaard. Rob van Duijnen, voorzitter van de commissie Bedrijfswageninrichting van RAI Vereniging: “Concurrerende fabrikanten van bedrijfwageninrichtingen hebben hun handen ineengeslagen voor een collectieve bijdrage aan de verkeersveiligheid en veilig werken. Wij hopen dat dit Nederlandse initiatief ook in andere landen navolging krijgt.”

Zes fabrikanten zijn vanaf 1 oktober bevoegd om certificaten uit te reiken. Het gaat om Aluca (type System V), Bott (type Vario), Finnerup (type Miniflex 1, 2 en 3), Kögl (type Flexmo), Modul (type P3) en Sortimo (type Globelyst).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *