Oktober recordmaand voor winterbanden

Profile Tyrecenter heeft in de maand oktober zestig procent meer banden gemonteerd en gewisseld dan in dezelfde periode vorig jaar. Nog nooit eerder was het zo druk in de maand oktober.

Luc van Bussel, ceo van The Alwaysbemobile: “De Nederlandse automobilist raakt steeds meer bewust van de voordelen van het vroeg wisselen van banden. Vorig jaar merkten we dat veel automobilisten pas wisselden bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken. Dit jaar is er een duidelijke kentering zichtbaar. Naast de zakelijke rijder wisselt ook de nieuwe particuliere klant dit jaar al bijtijds.”

Maar liefst 72 procent van de afspraken voor een bandenwissel verlopen bij Profile Tyrecenter digitaal via de nieuwe online planner. Deze planner is gekoppeld aan een digitale werkplaatsplanner en Distri24.com, een logistieke bandentransportplanner.
De bandenspecialist heeft ook een winterbanden app beschikbaar, waarmee consumenten op de smartphone kunnen zien welk type winterband geschikt is voor de eigen auto.

Om nog meer winterbanden te verkopen heeft Profile Tyrecenter een opvallende consumentenactie georganiseerd. Wie nu een set winterbanden laat monteren, heeft voor 49 euro recht op een overnachting in een comfortabele tweepersoonskamer van Regardz hotel Heerlickheijd van Ermelo, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van de Health en Spa faciliteiten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *