Olaf de Bruijn directeur RAI Vereniging

Met ingang van 1 januari 2012 is de 52-jarige Olaf de Bruijn benoemd tot directeur van RAI Vereniging. Hij volgt Peter Janssen op die op 24 november 2011 afscheid nam en de gouden J. Leonard Lang Erepenning toegekend kreeg. De Bruijn begon in februari 2010 bij RAI Vereniging als adjunct-directeur.

Hij voerde in die positie de supervisie over de stafafdelingen Communicatie en PR, Duurzaamheid en Techniek en Strategie en PA. Daarnaast gaf hij de samenwerking tussen de stafafdelingen en de secretarissen van de brancheafdelingen verder gestalte en was hij nauw betrokken bij de verdere professionalisering van het secretariaat van RAI Vereniging.

De kersverse directeur kan bogen op ruime ervaring in de automobielbranche. Zo was hij werkzaam voor Saab Nederland als algemeen directeur en werkte hij ook voor Cadillac en Corvette Europe. Vanaf augustus 2007 was hij als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor Cadillac, Corvette en Hummer Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *