Na een dienstverband van veertien jaar gaat algemeen directeur van RAI Vereniging, Olaf de Bruijn per 1 oktober 2024 met vroegpensioen. Zijn opvolger, die per 1 augustus aantreedt, wordt Fries Heinis. Hij is momenteel algemeen directeur bij Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bouw- en infrabedrijven waar hij de afgelopen tien jaar leiding aan gegeven heeft.

Frits van Bruggen, algemeen voorzitter van RAI Vereniging:  “Wij zijn Olaf de Bruijn zeer dankbaar voor zijn toewijding aan RAI Vereniging. In zijn periode heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de positie van de vereniging en de belangen van de leden. Deze belangen zijn in goede handen bij zijn opvolger. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Fries Heinis.”

Aftersalescongres

Ook Aftersales Magazine heeft veel aan Olaf de Bruijn te danken. Hoofdredacteur Jos Veldhuisen: “Olaf de Bruijn nam kort na het ontstaan van het Nationaal Aftersalescongres samen met sectie manager Jeroen van de Braak van RAI Aftermarket het initiatief om ons congres te omarmen. Het resultaat is dat we afgelopen december alweer ons twaalfde Nationaal Aftersalescongres hebben georganiseerd, een succes waar RAI Vereniging, ook inhoudelijk, in belangrijke mate aan bijgedragen heeft.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties