Olietrainingen van Kuhne op Autoprofessioneel

Kühne Automotive geeft op Autoprofessioneel 2012 in Gorinchem een vervolg op haar Comma Tech Talk, zoals het bedrijf dat deed op het onlangs gehouden Group Auto Congres op Papendal. De beursbezoekers krijgen in een bliksemsessie van een kwartier alle achtergrondinformatie, die nodig is om beter te begrijpen wat de verschillen zijn tussen de diverse oliën en welke argumenten het beste te gebruiken zijn richting de consument.

“Het gebruik van de juiste motorolie wordt steeds belangrijker. Kostbare onderdelen als een katalysator, DPF of turbo lijden onder het gebruik van onjuiste smeermiddelen. Garantieclaims worden afgewezen op basis van toepassing van olie met verkeerde additieven. Kortom kennis van motorolie wordt steeds belangrijker”, aldus Frank van Putten, marketingmanager van Kühne.

De presentaties worden iedere avond, bij voldoende belangstelling, gegeven door René van der Heide van Comma Oil. Op de eerste avond is de Tech Talk door tientallen bezoekers gevolgd.

Deze week werd ook bekend dat de Braziliaanse oliemaatschappij Cosan het Britse Comma heeft overgenomen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.