Ondernemers bijpraten op congres DBA

Automobiel Management praat ondernemers bij over de trends en topics in de aftermarket tijdens Driving Business Aftermarket op 3 juli in Utrecht. Van 13.00 tot 20.00 uur nemen experts de belangrijkste issues in de aftermarket met de deelnemers door, zodat zij goed gewapend de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Driving Business Aftermarket is hét congres voor calculerende automotive ondernemers zoals dealerbedrijven en schadeherstellers maar ook leveranciers van ICT-producten, onderdelenimporteurs en –leveranciers, automotive branche-organisaties en leasemaatschappijen. Tijdens het congres krijgen deelnemers in een middag en voor een minimaal bedrag een maximale hoeveelheid aan deskundigheid ter beschikking die u helpt de juiste wegen in te slaan. Bovendien is er ruim gelegenheid om bij te praten met branchegenoten en interessante nieuwe contacten op te doen.

Boterham verdienen

Kennis is rendement. Het programma van Driving Business Aftermarket is er dan ook op gericht ervoor te zorgen dat deelnemers niet alleen vandaag, maar ook morgen het beleg op de boterham verdienen. Zo stelt Theo Fledderus, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, de vraag ‘Hoe staat het met de vrijgave van technische data vanuit Brussel?’ Prof. dr. ir. Maarten Steinbuch, hoogleraar Automotive aan de Technische Universiteit Eindhoven, is ook aanwezig op 3 juli. Hij zal deze dag de belangrijkste technotrends in 2014 en daarna bespreken. Daarnaast worden de resultaten van het Nationaal Occasion Onderzoek 2014 door VWE gepresenteerd. Een nieuw onderdeel van het programma is de Kenniscarrousel, waarbij drie verschillende marktpartijen antwoord zullen gegeven op de vraag ‘Welke kennis moet je hebben om met succes te opereren?’

Korting

Abonnees van Aftersales Magazine kunnen de actiecode ‘ASAbo14’ gebruiken en met korting aan Driving Business Aftermarket deelnemen. Zij betalen € 174,- in plaats van € 199,- voor deelname. Alle deelnemers krijgen het onderzoeksrapport, een handzaam boekje waarin alle grafieken, tabellen, analyses en toelichtingen zijn vervat, van het Nationaal Occasion Onderzoek 2014 mee naar huis. Aanmelden kan via www.automobielmanagement.nl/aftermarket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *