Onderzoeksplatform autolease gestart

Deze week is het onderzoeksplatform Autolease.tevreden.nl gelanceerd. Dit platform is gestart om leaserijders een objectieve benchmark te geven over de tevredenheid ten aanzien van hun leasemaatschappij. De Vereniging Auto Van de Zaak (VAvdZ) is de officiële partner van dit platform.

Huisman, voorzitter van de Vereniging Auto Van De Zaak: “Met deze samenwerking worden de kwaliteit en professionaliteit van onze verkiezing gewaarborgd. Twee partijen die elkaar aanvullen en versterken met als resultaat een objectieve benchmark voor de berijder, een mooie volgende stap in de goede richting.”

Vorig jaar publiceerde VAvdZ al de resultaten van een gehouden enquête ten aanzien van de tevredenheid onder berijders over leasemaatschappijen. De winnaar van 2011 was Arval. Voor 2012 was VAvdZ op zoek naar een onderzoeksbureau die een branche brede oplossing kon bieden, een professionele tevredenheidsmeting met transparantie in resultaten naar berijders, wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen. Deze is nu dus gevonden in Tevreden.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *