Ook Carglass gaat Duurzaam Repareren

Nadat onlangs Glasgarage en AAS kozen voor een certificering door stichting Duurzaam Repareren, zet nu ook Carglass deze stap. De ruithersteller heeft de zorg voor het milieu geïntegreerd in haar processen en wil in 2015 haar CO2-uitstoot met 30 procent hebben gereduceerd.

De komende maanden worden alle Carglass-vestigingen door stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd. “Wij zijn al lange tijd intensief bezig om de reparatie van autoglasschades zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Onze kennis en ervaring op dit gebied willen wij delen met de branche en de opdrachtgevers”, aldus Robert Sterke, verkoop- en marketingdirecteur bij Carglass. “Wij vinden aansluiten belangrijk omdat in de stichting de klant sterk vertegenwoordigd is.”

Harry Filon van de stichting: “Nu steeds meer marktleiders zich bij Duurzaam Repareren aansluiten kunnen we duurzaamheid in de automotivebranche echt gestalte geven en is de norm gesteld. Want Nederland wil duurzame oplossingen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.