Op kentekenbasis advies van Comma Oil

Kühne automotive heeft in samenwerking met Comma Oil en Olyslager de online productadviseur op meerdere punten sterk verbeterd. De gebruiker heeft nu onder andere op Commaoil.nl de mogelijkheid om op basis van kenteken het volledige vloeistofadvies per model van de fabrikant in één overzicht te ontvangen.

In deze productadviseur is met name het zoeken naar producten verder vereenvoudigd via bijvoorbeeld het kenteken, merk, model en bouwjaar. De Comma-productadviseur onderscheidt zich door slechts één olie te tonen: de olie die volledig voldoet aan de eisen van de fabrikant.

Autofabrikanten komen met steeds hogere eisen op het gebied van smeermiddelen voor hun producten. Door het verlengen van de onderhoudsintervallen en de steeds strengere emissie eisen wordt het belang van een perfect op de motor afgestemde olie steeds groter. Daar komt bij dat tijdens de garantieperiode claims kunnen worden afgewezen bij toepassing van verkeerde motorolie.

Naast de online productadviseur levert Comma al jaren een papieren variant.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *