Oud-Kroymans-bedrijven naar ex-directeur

Drie van de industriële bedrijven van Citadel, onderdeel van het failliete Kroymans, zijn per 1 september verkocht aan voormalig Citadel-directeur Paul Krieckaert. De overname betreft bedrijven die gespecialiseerd zijn in verbrandingsmotoren. Dat meldt het Financieele Dagblad. Krieckaert richt binnenkort ook een nieuwe bedrijf op; Automotive NL.

Binnen deze nieuwe onderneming, die eind 2011 draaiende moet zijn, gaat hij een samenwerking aan met HTAS (innovatieprogramma), netwerkorganisatie ATC en de High Tech Automotive Campus.
Nagel Power Systems en het Franse dochterbedrijf MIL, doet de import van John Deere-motoren in de Benelux en Frankrijk, Van Wijk en Boerma Firepacks en Morskate Aandrijvingen zijn de drie door Krieckaert overgenomen organisaties. Zij worden samengevoegd in Lumipol Power and Controls.

Citadel werd in 2009 getroffen door het faillissement van Kroymans. Onderling was sprake van diverse kruisverbanden en er is destijds een schuldenlast van 160 miljoen euro overgenomen van Kroymans.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *