Oudshoorn en Van Essen gooien roer om

Met ingang van 1 september is Marc Oudshoorn toegetreden tot de directie van Multilease in de functie van directeur New Business Development. Rolf van Essen start per 1 oktober als commercieel directeur bij Auto Beernink & de Bekker / Global Car Company, waar hij zich zal richten op de doorontwikkeling van de nationale en internationale activiteiten.

Zowel voor Marc als Rolf is het een terugkeer naar hun roots. “De afgelopen drieënhalf jaar hebben we met veel plezier en energie invulling gegeven aan Oudshoorn & Co, dat is uitgegroeid tot een marktpartij met een prima reputatie. Ondanks deze positieve zaken misten wij de commercie en het werken binnen een grotere organisatie. Ook moeten we onze ogen niet sluiten voor het feit dat de branche rondom arbeidsbemiddeling het op dit moment zwaar heeft en naar onze inschatting zal dit voorlopig zo blijven. Zowel Multilease als Beernink & de Bekker / Global Car Company bieden ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan onze zakelijk toekomst.”

Rolf van Essen handelt namens Oudshoorn & Co de lopende zaken af en voert gesprekken met geïnteresseerden die de activiteiten van Oudshoorn & Co willen overnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *