Overlander viert jubileum op Equipvak

Overlander grijpt de eerste editie van de vakbeurs Equipvak aan om het dertigjarig jubileum van de equipmentspecialist extra te vieren. Zo zullen er diverse nieuwe producten worden aangeboden tegen jubileumprijzen.

Met een ruim opgezette stand van 200 m² zal Overlander niet alleen de nieuwste equipment en ontwikkelingen tentoonstellen, maar zullen er ook diverse live demonstraties worden gegeven. Zo zullen onder andere het Ravaglioli 3D & Condor 3D uitlijnsysteem te zien zijn.

“2016 is het jaar dat Overlander 30 jaar bestaat, dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, aldus Marcel Brünings, algemeen directeur van Overlander. “Wij vieren dit graag met onze relaties en potentiële nieuwe klanten en daarom bieden wij op  Equipvak diversen nieuwe producten aan met een speciale jubileumprijs.”

Equipvak wordt gehouden van 31 mei t/m 2 juni 2016 rondom het thema equipment, carwash en tools met als doel het meest brede aanbod van apparatuur en gereedschappen te presenteren. Dit evenement wordt georganiseerd door het RAI Equipment Platform in de Expo Haarlemmermeer en de toegang is voor iedereen gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.