Overname Auto Elektro Service

Zieger Driezen en zijn vrouw Elly zijn al ruim 32 jaar het gezicht van automaterialengrossier AES uit Emmeloord. Nu hebben zij de aandelen van hun bedrijf overgedragen aan drie medewerkers. Het gaat om Ronald Schutte die vooral de commerciële taken op zich neemt, Laurence Bolhuis, de technische man van het trio en Edwin van Bruggen, die de financiële administratie onder zijn hoede neemt.

Zieger Driezen: “Wij zijn lange tijd op zoek geweest naar een geschikte bedrijfsopvolging en hebben die eigenlijk dicht bij huis gevonden, namelijk drie zeer gewaardeerde medewerkers. Deze drie jonge mannen hebben een ruime opleiding, kennis en ervaring. Wij zijn er niet alleen van overtuigd dat zij voor de continuïteit zullen zorgen, maar vooral het bedrijf een gezonde impuls kunnen geven.”

AES Bedrijfskleding is overigens afgesplitst van de onderneming, omdat deze tak als aparte onderneming door de zoon en dochter van Driezen zal worden overgenomen. “Na 32 jaar willen we andere dingen gaan doen, maar we zullen altijd beschikbaar zijn als het nieuwe management eventueel een beroep op onze ervaring zou willen doen”, benadrukt Driezen.

Auto Elektro Service is onderdeel van het grossiersnetwerk van Group Auto Nederland. Freek Blekxtoon, directeur van Group Auto: “Ik ben blij met deze overname door het ervaren driemanschap van AES. Bovendien hebben zij te kennen gegeven onderdeel te willen blijven van het Group Auto-netwerk en dat is natuurlijk ook voor ons belangrijk.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *