Overname bedrijfswagenombouwer TTd Pon

De investeringsmaatschappijen Ox. en Rokin Partners zijn per 1 juli de nieuwe eigenaar van Pon-dochter TTd. Het in Delft gevestigde TTd is specialist in ontwerp en montage van inrichtingen voor alle merken bedrijfswagens. Klanten zijn hoofdzakelijk grote fleetowners.

“Binnen haar specialisme is TTd een grote naam met een rijke historie”, aldus Ernst-Jan van Eijkelenburg, Senior Vice-President Commercial Vehicles bij Pon. “Zo’n 80% van de business bestaat echter uit bedrijfswagenmerken die niet door Pon vertegenwoordigd worden. Deze brede oriëntatie bleek de grote kracht van TTd, maar staat tegelijkertijd verdere groei binnen onze onderneming in de weg.”

Ox-Rokin zal de komende jaren aanzienlijk investeren in TTd om haar naam verder uit te bouwen. Joost Becker, partner bij Rokin Partners: “De overname is voor ons een prachtige kans om een gereputeerde onderneming te begeleiden in het verwezenlijken van haar ambities. Daarbij richten we ons op bestaande klanten en het opbouwen van nieuwe relaties, met de volle aandacht voor innovatie in modificatie-oplossingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *