Overname Kamsteeg Alphen a/d Rijn

Audi- en Volkswagen-dealer Kamsteeg Auto Groep heeft haar vestiging in Alphen aan den Rijn van de hand gedaan. Dat schrijft Nieuwsregio.nl op haar website. De overname door Maas Auto Groep is een onderdeel van de herstructurering van het Pon-dealernetwerk en is vorige week bekrachtigd.

Jacques Geijsen, PR-functionaris bij Pon’s Automobielhandel, heeft aangegeven dat de overname met terugwerkende kracht vanaf januari ingegaan is. "Werken aan je dealernetwerk is iets van alle dag. We zijn voordurend op zoek naar efficiency."

Kamsteeg Auto Groep is onderdeel van de Pon Dealergroep en houdt na de overname vier vestigingen over, in Noordwijk, Voorschoten, Leiderdorp (autoschade / ombouwcentrum bedrijfswagens) en Leiden (lease / fleetsales).

Maas in Uithoorn is recent door importeur Pon uitgeroepen tot Audi-dealer van het Jaar 2011 en heeft ook een vestiging in Nieuwkoop.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.