Paul van Diemen weg bij Quinton Hazell

Paul van Diemen bekleedt sinds 29 februari niet langer de functie van algemeen directeur van Quinton Hazell Nederland, onderdeel van Klarius Group. Formeel blijft hij nog tot eind mei in dienst. Gedurende deze periode is hij beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle lopende zaken worden overgedragen.

Bas Donders zal vanaf vandaag als European Sales Director alle commerciële taken overnemen, inclusief de aansturing van de buitendienstverkoop van Quinton Hazell.

“Onder zijn leiding heeft Quinton Hazell Nederland een indrukwekkende groei doorgemaakt. Paul heeft persoonlijk nauw samengewerkt met onze klanten en leveranciers om de dienstverlening verder te verbeteren. Binnen onze strategische veranderingen hebben wij helaas geen mogelijkheid gevonden om een nieuwe functie te creëren die aansluit op zijn ambities”, aldus Tony Wilson van Klarius Group.

“Sinds de overname van Quinton Hazell door de Klarius Group in 2010, hebben we achter de schermen hard gewerkt om het productenprogramma en de dienstverlening verder te ontwikkelen. Momenteel naderen wij de laatste fase van de integratie en rationalisatie. We gaan een aantal grote veranderingen doorvoeren die erg voordelig zijn voor onze Nederlandse klanten. Deze veranderingen worden de komende weken openbaar gemaakt.”

Onlangs opende Quinton Hazell in Amsterdam een nieuw depot, waar een zeer brede voorraad aanwezig is. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.