PCA en Vetos kiezen voor FleetSelect

PCA en Vetos hebben een overeenkomst gesloten met FleetSelect. De vereniging van merkspecialisten in Peugeot en Citroën (PCA) en Toyota (Vetos) bieden sinds kort hun gebruikte auto’s aan via een eigen online remarketingomgeving binnen AutoBlox, een ontwikkeling van FleetSelect.

Tevens kunnen de inruilvoertuigen aangeboden worden in één van de zestien online veilingen van FleetSelect.

De samenwerking met de vereniging van merkspecialisten is onlangs van start gegaan en biedt de aangesloten leden diverse voordelen. Door middel van het speciale PCA-Vetos platform hebben zij inzage in elkaars bedrijfsvoorraad en kunnen zij actief auto’s aan elkaar aanbieden. Daarnaast kunnen zij hun voertuigen aanbieden aan de grote kopersgroep van FleetSelect.

“Met deze samenwerking verwachten wij de occasionverkoop naar een hoger niveau te kunnen brengen”, aldus Jur Ooijman van ABC-Automotive, coördinator en adviseur van Vetos en PCA. “Ook kan een hogere omzetsnelheid en daarmee een hoger rendement op de occasions gerealiseerd worden.”

John Engels, Business Development Manager bij FleetSelect: “We bemerken we dat de behoefte van autobedrijven aan een volwaardige remarketingpartner toeneemt. Wij bieden partijen als PCA en Vetos daarom een op maat gemaakt platform aan, waarmee wij in deze behoeften kunnen voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.