Pick-up verandert in DJ-installatie

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de Amarok Power. De laadbak van de 5,25 meter lange pick-up herbergt een geluidsinstallatie van 5.000 watt muziekvermogen. Het kan in zijn geheel als dj-installatie worden omgetoverd.

De DJ-installatie is krachtig en omvat het Xone:92-mengpaneel en twee Impulse 3t-units. Het design daarvan is speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens aangepast aan dat van de Amarok. De eveneens uiterlijk aangepaste Subwoofer garandeert dat ook de laagste frequenties in het muzikale spectrum optimaal worden weergegeven. Een mycro 6-luidspreker fungeert als monitor in een geïntegreerde klankkast. De speakerunits worden aangestuurd door een versterker.

Alle afzonderlijke delen van de installatie zijn zo gevormd dat ze als puzzelstukken in elkaar passen in de laadbak van 3,5 m2 van de Amarok die als een soort compacte kubus plaats biedt aan de complete DJ-unit. Op het GTI-treffen aan de Oostenrijkse Wörthersee, dat komend weekeinde plaatsvindt, presenteert  VW deze creatie als wereldprimeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *