PPG branchewinnaar De Succesfactor

De onderneming PPG Refinish Benelux is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de lakken- en coatingsbranche. PPG Refinish is sinds jaar en dag een partner van personen- en vrachtwagenproducenten als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve coatings.

De nauwe samenwerking van personen- en vrachtwagenproducten heeft PPG Refinish naar eigen zeggen twee grote voordelen opgeleverd. Zo maken ze gebruik van technologie die ontwikkeld is voor de OEM. Ze hebben een uniek inzicht in de nieuwe fabricagetechnologie, opkomende kleurtrends en de nieuwe kleurvarianten. Ook hebben zij de goedkeuring van alle toonaangevende OEM voor al haar laksystemen. Hierdoor kan PPG Refinish de nieuwe kleurrecepten en producten leveren op het moment dat de kleur op straat verschijnt.

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *