Primeur Launch-tester Hardenberg

AA-Equipment heeft dit jaar op Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg de primeur van de compleet nieuw ontwikkelde Launch X-431 GDS diagnosetester, die vanaf oktober leverbaar is. Het apparaat heeft dezelfde softwarekwaliteit en automerkendekking als de bekende Launch X-431 Master en Diagun.

Nieuw in de Launch X-431 GDS is het aanraak kleurenscherm, de ergonomische vormgeving, ingebouwde oscilloscoop en multimeter, directe verbinding met het internet via Wifi of LAN, aansluiting voor een extra monitor, thermische printer voor het printen van de gemeten waardes, ingebouwde stroomvoorziening en het diagnosesysteem beschikt over de nieuwste hardware voor het meest moderne voertuig. Verder heeft het dubbele USB-poorten voor het aansluiten van extern hardware.

De diagnosesoftware kan het eerste jaar gratis updates via internet verwerken. Launch Tech heeft bijna dagelijks aangevulde software beschikbaar. Vanaf het tweede jaar blijft de Launch X-431 GDS normaal functioneren en kan gekozen worden de licentie voor software updates te verlengen.

AA-Equipment in Helmond is sinds 1 augustus 2003 exclusief distributeur en importeur van Launch diagnosesystemen. Sinds augustus dit jaar heeft de equipmentleverancier de nieuwe Autocom CDP diagnosetester in haar programma.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.