Profile De Kempen stapt in glasherstel

Profile Tyrecenter De Kempen start binnenkort ook met het herstellen van ruitschade en de vervaging van autoruiten. Dit doet eigenaar Kristiaan van der Sandt met een shop-in-shopconcept onder de vlag van Autoglaz.

“Gemak is voor de automobilist steeds belangrijker”, aldus Van der Sandt. “Dat is bijvoorbeeld het aanbieden van verschillende specialistische diensten op één adres. Bovendien maken we zo optimaal gebruik van ons pand en de mensen.” Hij brengt daarmee de visie van The Alwaysbemobile Company, waar Autoglaz en Profile Tyrecenter onderdeel van uitmaken, in Valkenswaard in de praktijk.

Van der Sandt heeft eerder managementfuncties bekleed bij twee grote regionale dealers en was een aantal jaren werkzaam in het managementteam bij een auto-importeur. “Hij is door die ervaring, in combinatie met zijn ondernemerschap, snel in staat een visie in praktijk te brengen en dat werkt voor ons heel plezierig”, aldus Autoglaz-franchisemanager Maxim Bakker.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *