PSA Academie naar Innovam

De merken Peugeot en Citroën hebben sinds 1 oktober hun technische trainingen samengevoegd en ondergebracht bij trainingspartner Innovam in Nieuwegein. Beide merken delen al veel kennis ten aanzien van de ontwikkeling van de auto’s, platformen en technische kennis.

Voortaan wordt er op één centrale locatie gewerkt. Vanaf begin 2013 zullen Citroën en Peugeot ook haar technische dienst en technisch platform op deze locatie onderbrengen. Vanuit Innovam kunnen naast technische trainingen ook niet technische aftersales- en salestrainingen worden ontwikkeld en gehouden. De geboden IT-infrastructuur maakt het mogelijk om intensief gebruik te maken van digitale leermiddelen.

Leo Fransen, algemeen directeur Innovam: “Onze jarenlange samenwerking met Citroën sinds 1994 stelt ons in staat om synergie in het opleidingsprogramma van PSA Peugeot Citroën Academie Nederland te realiseren.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.