Quick Repair Service op naar dertig locaties

Quick Repair Service Benelux (QRS) opent 1 november haar zevende vestiging in Zeist. Suzukidealer Autobedrijf E.A.A.M zal vanaf dan onder de vlag van de franchiseformule gaan werken. Eind dit jaar moeten er tien locaties van QRS zijn.

Ruud van der Jagt van Quick Repair Service Benelux: “Wij liggen uitstekend op koers betreffende de doelstellingen. Op dit moment hebben wij vérgaande gesprekken met dealers in Boxmeer, Hoofddorp en Ridderkerk. Daarnaast zijn nog gesprekken gaande met Roosendaal (Noord-Brabant) Amersfoort en IJsselstein.”

De ervaringen van de franchisenemers met QRS zijn volgens Van der Jagt positief. “Met name de dealers die aanwezig zijn in of nabij woonwijken hebben direct extra omzet. Er zijn nog genoeg gebieden waar wij nog invulling kunnen geven aan de formule met potentiële kandidaten. In 2012 koersen wij aan op twintig nieuwe aansluitingen.”

Autobedrijf E.A.A.M. heeft door de aansluiting bij QRS de mogelijkheid om oudere bouwjaren naar de werkplaats te krijgen en daarbij ook de eigen identiteit voor het merk Suzuki te behouden. “Met QRS is de mogelijkheid aanwezig om op een nette en onderscheidende wijze nieuwe klanten binnen te halen en oude voormalige klanten weer terug te halen”, aldus Ruud Wildeboer van het autobedrijf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.