RDC reorganiseert

Branche-informatiseerder RDC voert in de eerste helft van 2011 een grote reorganisatie door. De herverdeling moet begin juni klaar zijn. Het bedrijf wil zo meer slagkracht krijgen en hoopt vervolgens nieuwe diensten sneller op de markt te kunnen zetten.

De commerciële activiteiten van RDC Nederland worden toegevoegd aan de dienstenontwikkelaar inMotiv in Vianen. Eerder was al Caremail aan inMotive toegevoegd. De marktgerichte activiteiten voor de financiële sector worden in Ridderkerk geconcentreerd bij de afdeling financiële diensten. De informatiebeheeractiviteiten verhuizen vanuit Nederland naar het kantoor in België. De overige activiteiten, waaronder het klantencontactcentrum, worden gebundeld en ondergebracht in de vestiging in Amsterdam.
Mark Nieuwendijk krijgt de leiding over de nieuwe combinatie in Vianen. Jan Lokker en Corné Paalvast krijgen bij RDC Financial Services de dagelijkse leiding. Age Miedema verzorgt de operationele leiding in Amsterdam en Ronmald Sijberden zal daar de financiële administratie onder zijn hoede nemen. RDC België wordt gestuurd door Leo Lucas.

"Deze hergroepering zal ons meer slagkracht geven en ons beter in staat stellen nieuwe diensten sneller op de markt te zetten ter vervanging van afkalvende traditionele omzet", besluit algemeen directeur van RDC Group Gerrit Schipper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.