RDC stabiliseert in 2014

RDC heeft haar omzet in de mobiliteitssector in 2014 kunnen stabiliseren. De totale omzet is in 2014 uitgekomen op 28,6 miljoen euro. De herstructurering van RDC is hiermee succesvol afgerond.

Dit heeft een aantal eenmalige lasten met zich meegebracht. Het operationeel resultaat over 2014 is 1,4 miljoen euro positief, een sterke verbetering ten opzichte van 2013. Deze grote stap voorwaarts is mede te danken aan de inzet van de RDC medewerkers en de steun van de aandeelhouders, Bovag en RAI Vereniging, aldus RDC.

RDC heeft vorig jaar een aantal interne kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd en diverse innovatieve producten geïntroduceerd. Verder is de salesorganisatie versterkt en heeft een heroriëntatie op de strategie plaatsgevonden. In 2015 zal dit zich vertalen in een sterke focus op de mobiliteitssector door het verbeteren van de bestaande dienstverlening en innovaties op het gebied van diensten voor de digitale interactie tussen mobiliteitsbedrijven en hun klanten. Voor 2015 verwacht RDC een verdere verbetering van de financiële resultaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.