Remy wint Rematec-award

Remy Automotive Europe heeft de zevende verkiezing gewonnen van de Remanufacturer of the Year Award for 2011. Zij krijgt de prijs vanwege haar revisieprestaties in de autobranche en de promotie daarvan. Remy heeft de prijs in ontvangst genomen op de beurs Rematec 2011 in de Amsterdam RAI.

William Schwarck, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Rematec News: “De prijs van dit jaar gaat naar een bedrijf met een respectabele geschiedenis op het gebied van automotiverevisie. Remy Automotive Europe heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de bekendheid en reputatie van gereviseerde auto-onderdelen, in een tijd waarin behoud van middelen, bescherming van het milieu en klimaatproblemen bovenaan de agenda staan.”

Remy is gespecialiseerd in gereviseerde producten, zoals starters, dynamo’s, stuurpompen en remschijven. Het bedrijf heeft buiten West-Europa ook vestigingen in Oost-Europa en Tunesië. Er werken zo’n 800 mensen. De producten van Remy zijn onder meer verkrijgbaar via Brezan Automaterialen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.