Rhiag treedt toe tot ATR

Rhiag Group is sinds 1 mei aandeelhouder van ATR International (Auto-Teile-Ring), een wereldwijde handelsorganisatie in Stuttgart voor automotive onderdelen. Door de toevoeging van Rhiag is het ATR-netwerk uitgebreid met zeven landen. Vanuit Nederland is Kühne Automotive uit Hoevelaken de enige aandeelhouder van ATR.

Luca Zacchetti, ceo van Rhiag Group: “Na vele jaren van onafhankelijkheid stappen we in een moderne samenwerking dat ons kansen biedt in een steeds internationalere markt.”
Zijn bedrijf bestaat sinds 1962 en heeft meer dan 2.500 mensen aan het werk in de autosector, verdeeld over 180 locaties. Meer dan 2.000 Italiaanse werkplaatsen en 800 Oost-Europese garagebedrijven maken gebruik van de OEM-onderdelen van Rhiag.

Auto-Teile-Ring is in 1999 opgericht, bestaat uit dertig bedrijven met 81 handelsondernemingen in 49 landen. Gezamenlijk (zonder Rhiag) zetten zij 5,7 miljard euro om.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *