Rocco Hoedemakers (Care) beste smart repair hersteller

Rocco Hoedemakers van Care Autoschade heeft afgelopen woensdag de titel smart repair hersteller 2016 gewonnen van Duurzaam Repareren. Daarmee is Hoedemakers de beste uitdeuker van de toonaangevende ketens in ons land.

De opdrachten bestonden uit het verwijderen van een schramschade, twee deuken ter grootte van een twee euro muntstuk en het repareren van een gescheurde kunststof bumper. De vakjury bestond uit Wil Koot (Smart Repair Internationa), Martijn van den Berg (Turien Verzekeringen) en Wouter Tacke (Dekra). De wedstrijd trok veel belangstelling en de finale vond plaats tijdens AMT-Live in Autotron.

“Het is een geslaagd evenement, waarvoor veel belangstelling was. Het is geweldig dat veel schadeherstellers de vertegenwoordiger van hun keten komen aanmoedigen”, aldus Angelinca Gravendijk van Duurzaam Repareren. “We kunnen nu al zeggen dat er volgend jaar weer een challenge georganiseerd gaat worden.”

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *