RSH naar Wijlhuizen

Group Auto Nederland-lid Wijlhuizen neemt per 1 april de bedrijfsauto-activiteiten over van RSH in Hillegom. Laatstgenoemde blijft wel hydrauliek en kabels leveren en maakt tot aan de overnamedatum deel uit van de keten B-One. Ook vijf personeelsleden stappen mee over.

De activiteiten van RSH worden geïntegreerd in de vestigingen van Wijlhuizen in Nieuwerkerk aan den IJssel en Westzaan. De activiteiten van het RSH-depot in Vlaardingen gaan ook over naar Wijlhuizen en men zal van hieruit actief blijven.
Wijlhuizens algemeen directeur Jim Bronkhorst laat weten dat RSH binnen Nederland nog naar een verdubbeling van de omzet streeft. Algemeen directeur van Group Auto Nederland Freek Blekxtoon is ervan overtuigd dat de strategie van Wijlhuizen een belangrijke bijdrage levert aan het succes van onder andere het Top Truck-concept en het continu verstevigen van het partnership met de belangrijke onderdeelfabrikanten.

Wijlhuizen beschikt in ons land in totaal over zeven vestigingen, telt nu 108 medewerkers waarvan ruim 34 in de buitendienst en heeft in 2011 een geschatte omzet van 27 miljoen euro, dit is exclusief RSH.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.