RUD sneeuwkettingen terug

Het sneeuwkettingenmerk RUD is vanaf heden weer verkrijgbaar in Nederland. Harvest in De Meern is importeur geworden van dit merk. RUD is naar eigen zeggen vooral bekend om hun innovatieve sneeuwkettingen en om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook als Europees marktleider op het gebied van sneeuwkettingen.

RUD is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 140 jaar actief is op de markt van kettingsystemen.
De RUD Hybrid is een uitstekend voorbeeld van het innovatieve karakter van de onderneming. De Hybrid combineert het montagegemak van een autosock met de grip van een normale sneeuwketting. Ook het opbergen van de RUD Hybrid vormt geen probleem want deze sneeuwketting past bijna in een broekzak. Een uitstekende oplossing voor auto’s met beperkte ruimte in de wielkast. Natuurlijk is deze ketting wel voorzien van een Ö-norm certificering.
De RUD Hybrid en alle andere sneeuwkettingen zijn voorzien van goede verkoopmiddelen om dealers te ondersteunen.

Harvest BV is al geruime tijd importeur voor de automobielbranche van onder andere DTE Systems,
Q-line, Alertegps en Spikes Spider.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *