Sabel Groep rondt overname Mobile af

Sabel Groep neemt definitief de aandelen van Móbile public relations & relatiemedia over. Vandaag vond de aandelenoverdracht plaats bij de notaris. Robbert Jan Sabel wil het bureau voortzetten in de stijl van de op 3 januari 2011 overleden oprichter en eigenaar Gert Enklaar .

"Gert combineerde passie voor (auto)mobiliteit met ambachtelijk communicatief vakmanschap", aldus Robbert Jan. "Ik wil me in diezelfde stijl inzetten voor Móbile en verheug me enorm op het samenwerken met de klanten en het team."
Sabel wil Móbile blijven positioneren als bureau voor de mobiliteitsbranche, gespecialiseerd in pr, relatiemedia, events en rally’s. "In die markt ligt de bewezen expertise van Móbile. En er liggen veel kansen. De markt is sterk in beweging. Denk bijvoorbeeld aan alle alternatieve vervoersmodellen die worden ontwikkeld naast automobiliteit. Dit brengt nieuwe communicatiebehoeften met zich mee."

Móbile blijft na de overname voortbestaan onder de huidige bureaunaam en blijft werken met het huidige team vanuit het kantoorpand in Bussum. De bureauleiding komt in handen van Céleste Slijters en Michel Giezen, die nauw samenwerken met de bureaudirectie van Sabel Groep: Boudewijn Bugter en Robbert Jan Sabel.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.