Samenwerking Kent en Motorcheckup

Kent en Motorcheckup zijn een samenwerking aangegaan. Door de samenwerking kan Kent voortaan zichtbaar aantonen dat brandstofadditieven en motorreinigers daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een schonere en beter presterende motor.

Kent heeft net als andere leveranciers een lijn aan brandstofadditieven waarvan het zegt dat de werking goed is. Het verschil is dat door de samenwerking met Motorcheckup dit daadwerkelijk kan worden aangetoond. Zo blijkt uit een test met en zonder toevoeging van Kent Turbo FAP(roetfilter) Cleaner en Engine Flush dat de conditie van de motorolie ook aanzienlijk beter is. Dit wordt ook onderschreven door de mensen achter Motorcheckup.

Om aan te tonen dat Kent Turbo FAP Cleaner werkt is bij een Volkswagen Passat 1.9 TDI bij een kilometerstand van 227.529 de olie vervangen en daarbij is eerst Kent Engine Flush aan de motorolie toegevoegd om de oliekanalen goed te spoelen en is Kent Turbo FAP Cleaner toegevoegd aan de brandstof om de Turbo en roetfilter te reinigen. Na 2908 km is de kwaliteit van de motorolie weer getest en blijkt dat de roetvervuiling weg is en dat de motor soepeler loopt.

Specialismen

Kent is al meer dan 40 jaar leverancier van hoogwaardige reparatie- en onderhoudsproducten voor alle voertuigen. Kent is wereldwijd actief in 38 landen. De 4 specialismen van Kent zijn: ruitenlijmen, brandstofadditieven/motorreinigers, kunststofherstellingen en airconditioningonderhoud.

Motorcheckup is een simpel en eenvoudig diagnose systeem dat de gezondheidstoestand weergeeft van een 4-takt motor voor zowel benzine als diesel door middel van een chromatografische test. Met een druppel motorolie op het testblad „kijk je in de motor“. In kort tijdsbestek ziet de gebruiker of er tekortkomingen zijn en of er motorschade is. Iedere druppel motorolie levert veel informatie over de gezondheidstoestand van de motor waaronder motorvervuiling, toestand van de motorolie, water/koelwater in de motor of brandstof in de motorolie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.