Samenwerking Travelcard en Vakgarage

Vakgarage en Travelcard hebben de handen ineengeslagen: gebruikers van Tankpas.nl kunnen voortaan reparatie, onderhoud en banden betalen bij vestigingen van Vakgarage Professional. Om dit te realiseren, zijn de betaalunits op de Vakgarage Professional locaties afgelopen maanden geüpdatet of vervangen.

De klanten van Tankpas.nl worden deze week geïnformeerd over de nieuwe dienst. De gebruikers van de Travelcard tankpas zullen later volgen.

Naast bijvoorbeeld brandstof, carwash en parkeren kan de klant nu ook de kosten voor onderhoud en banden via Travelcard op één factuur krijgen. Daardoor wordt hij administratief ontlast en kan hij de verzamelfactuur gebruiken voor de btw-aangifte.

Een vestiging van Vakgarage Professional richt zich behalve op particulieren ook specifiek op de zakelijke markt – waaronder fleetowners, mkb’ers en zzp’ers die zelf de voertuigen aanschaffen of financial leasen. Dit zijn partijen die vaak ook gebruikmaken van de dienstverlening van Tankpas.nl.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.