Schade verhalen met 112schade.nl

Op 1 oktober is er een nieuwe schadeverhaaldienst gestart. De service 112schade.nl richt zich op particulieren materiële schade en/of letselschade en men kan er gratis gebruik van maken. Dit is ongeacht bij welke verzekeraar of tussenpersoon de consument is verzekerd.

“Wanneer een automobilist ervoor kiest de auto uitsluitend te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid, dan is schade aan het eigen voertuig niet gedekt bij een aanrijding. Ook zal de verzekeraar deze schade niet gaan verhalen op de tegenpartij, tenzij er een verhaalsbijstand- of rechtsbijstand verzekering is afgesloten. De automobilist zal in dat geval de schade zelf moeten gaan verhalen, echter dit blijkt vaak een lastige opgave omdat vakkennis ontbreekt en men vaak niet weet welke wegen te bewandelen”, legt 112schade.nl uit in een verklaring.

Nadat de schade is ingediend en beoordeeld, wordt de verhaalactie gestart. Volgens eigen zeggen wordt negentig procent van de door 112schade.nl in behandeling genomen schades ook daadwerkelijk verhaald. Klanten hebben 24 uur per dag online inzage in het dossier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.