Schadecentrum Midden Nederland sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Het schadeherstelbedrijf Schadecentrum Midden Nederland te Veenendaal sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep (AHG). De samenwerking is per 1 maart 2016 van start gegaan.

Schadecentrum Midden Nederland, vanaf 1 maart 2016 handelend onder de naam Autoschade Herstel Midden Nederland, is in 2014 gestart en is gevestigd op een A-locatie in het centrum van Veenendaal. Pierre Methorst, directeur van Schadecentrum Midden Nederland heeft ruime ervaring in de schadebranche. “Door aan te sluiten bij AHG, wil ik met Autoschade Herstel Midden Nederland mijn lokale opdrachtgevers toegang geven tot landelijke opdrachtgevers voor autoschadeherstel. Dit is voor onze klanten een meerwaarde. Het label voor cosmetisch herstel, Easy2Fix, sluit prima aan bij de particuliere markt in de regio Veenendaal. Deze AHG-tool ga ik inzetten voor lokale marktbewerking”, licht Methorst toe. Het huidige werkplaatsoppervlak van Autoschade Herstel Midden Nederland bedraagt 500 m² en uitbreiding is op termijn mogelijk. “Naast de samenwerking met gelijkgestemde collega schadeherstelbedrijven is uiteraard ook het inkoopvoordeel via AHG een groot pluspunt ”, zo zegt Methorst.

“Ik ben verheugd dat wij ons netwerk kunnen uitbreiden met een ambitieuze ondernemer die scherp is op marktontwikkelingen en een duidelijke koers en visie heeft. Pierre Methorst brengt ook veel ervaring en kennis over schadeherstel mee. Deze vestiging geeft ons een prima versterking in de regio Veenendaal en dat waarderen onze opdrachtgevers ook”, vertelt AHG-directeur Guus van Dreven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.