Schoner autorijden met urinetoevoeging

Schoner autorijden is mogelijk met behulp van ureum, een stof die ook voorkomt in urine. Het IvDM vraagt op ludieke wijze aandacht voor alternatieve brandstoffen. Het instituut verraste de mannelijke toiletbezoekers van de AutovakRAI met een spraakmakende stickeractie.

Rond urinoirs zijn stickers geplakt waarop slangen zijn te zien waren die vanuit het urinoir, rechtstreeks in de brandstoftank van een auto verdwenen. De actie is onderdeel van een bewustmakingscampagne die gericht is op de mobiliteitsbranche en onder meer aandacht besteedt aan duurzame alternatieve brandstoffen.

"We willen de mobiliteitsbranche graag bewust maken van het feit dat er tegenwoordig hele goede alternatieve brandstoffen bestaan. Daarom wilden we graag op een sympathieke manier de aandacht vragen", aldus Michel van Lindert van IvDM.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.