SCL Rotterdam breidt uit

John Engels start op 1 maart bij SCL Rotterdam waar hij zich gaat bezighouden met het uitbreiden van de klantengroep. Engels komt van Fleetselect en heeft daarvoor gewerkt bij Autodata.

SCL Rotterdam is fullservice im- en exportdienstverlener en heeft een duidelijke groeiambitie waarbinnen ze zich verder wil positioneren op de Nederlandse automarkt. Binnen zijn nieuwe functie is John Engels verantwoordelijk voor de groei binnen bestaande en nieuwe klanten voor de im- en exportdienstverlening.

Bij SCL Rotterdam werken veertig mensen. Andreas Schorel en Mark Notenboom zijn het bedrijf in 2007 gestart met het wereldwijd verschepen van auto’s. In 2009 is exportdienstverlening toegevoegd aan de portefeuille. Sinds 2013 is het bedrijf actief als full service importdienstverlener voor importauto’s uit Europa. SCL ontzorgt het gehele importraject vanaf aankoop in het buitenland tot het schadevrij en showroomklaar afleveren bij de opdrachtgever.

Verdere uitbreiding van het team is een logisch gevolg van de toenemende vraag naar importdienstverlening en past bij de groei die SCL Rotterdam doormaakt. In 2015 werden ook Vanessa Baumbach en Egge Selles aangenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *