Speciale telefoon voor werkplaats

Gigaset heeft een robuuste telefoon voor de werkplaats gemaakt. De R630H Pro is speciaal ontwikkeld voor de monteur onder de brug, die een telefoon nodig heeft die tegen harde schokken, stof, water, olie en ander vuil kan.

De R630H Pro is zo ontworpen, dat hij goed tussen hoofd en schouder past. Op deze manier heb je altijd twee handen vrij voor het werk. Het rubberen oppervlak zorgt voor een stevige grip. De behuizing is sterk genoeg om een val op de betonnen werkvloer te overleven. Heeft een medewerker even zijn handen vol aan een APK-controle, dan activeert hij makkelijk de handsfree functie. Het volume regelt hij met de knop aan de zijkant of hij sluit een headset aan. Aan de voorkant zitten een 1,8-inch kleurendisplay en helder verlichte toetsen die afwasbaar zijn.

De fabrikant heeft ook aan de lawaaierige werkplaats gedacht. De R630H Pro kondigt een oproep met geluid en trillingen aan op een luid niveau. Daarbij heeft de telefoon een extra lange stand-by tijd van 310 uur en een maximale gesprekstijd van veertien uur. Het ontvangstbereik is ook groter dan gemiddeld bij een toestel voor de vaste telefoonlijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.