Spoedreparaties Carglass op Schiphol

Bijna honderd auto’s zijn vannacht op de parkeerplaats van Schiphol ernstig beschadigd door de storm. Windhozen hebben een grintstorm over de parkeerplaats geblazen, waardoor veel autoruiten zijn gesneuveld. Carglass-servicemonteurs vanuit de hele regio zijn de hele nacht bezig geweest om noodruiten te plaatsen. De meeste auto’s zijn van reizigers die nu nog op vakantie zijn.

Rond 22.00 uur kreeg Carglass de melding dat de ruiten van 94 auto’s op de parkeerplaats Schiphol Park & Travel 3 door de grintstorm waren vernield. Met name zij- en achterruiten waren door de opvliegende steentjes ingeslagen. Servicemonteurs vanuit Utrecht, Amsterdam West, Haarlem en Hoofddorp zijn de hele nacht in touw geweest om alle auto’s te voorzien van noodruiten.

De eigenaren van de meeste auto’s zijn nog op vakantie. Door de noodruit zijn de voertuigen beschermd tegen inbraak en allerlei weersomstandigheden, totdat hun eigenaar terug is. In elke auto is een kaartje achtergelaten om de automobilist te informeren dat hij na zijn vakantie bij Carglass een originele ruit kan laten plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.