Stern geinteresseerd in failliete Hessing

Stern Groep heeft zich bij de curator van het failliete Hessing gemeld voor overname van het autobedrijf, maar heeft geen interesse in de vastgoedtak. Hessing is maandag failliet verklaard met haar businessunits Hessing’s Autobedrijven, Hessing Holding, Hessing De Bilt, Hessing Service Center en Hessing Yacht. De website Follow the Money meldt dat de luxe auto’s uit de inboedel van Hessing allemaal naar Alcredis zijn gegaan.

Stern hoopt voor eind januari duidelijkheid te hebben over de overname, omdat er anders kans is dat het bedrijf desintegreert. Bij Hessing zijn 44 mensen in dienst. Het ligt in de intentie van Stern om al deze mensen mee te nemen bij een doorstart van Hessing. Stern is ook al in gesprek met de fabrikanten, omdat zij het doorgestarte bedrijf moeten voorzien van nieuwe contracten.

Het merkenpalet van Hessing (Bentley, Bugatti, Lamborghini, Maserati en Rolls-Royce) zou een mooie aanvulling zijn op dat van Stern. Het bedrijf van topman Van der Kwast handelt in Audi, Jaguar, Chrysler, Alfa Romeo, Ford, Lancia, Land Rover, Opel, Mercedes, Volkswagen, Fiat en Volvo en heeft honderd vestigingen en 2.500 werknemers.

Stern heeft recent ook Ford Amsterdam overgenomen van MVC Automotive Group. Daarnaast start de groep ook met een eigen keten van universele garages, genaamd Stern Point.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *