Stertil Group neemt Nussbaum over

De Stertil Group, onderdeel van Citadel Enterprises, kondigt de overname aan van Nussbaum, de Duitse fabrikant van hefbruggen voor lichte voertuigen.

Beide bedrijven blijven hefbruggen distribueren over de hele wereld via hun eigen bestaande en gespecialiseerde distributienetwerken. Stertil levert onder de handelsnaam Stertil-Koni hefbruggen voor voertuigen in het zware segment en Nussbaum voor voertuigen in het lichte segment.

De verkoop van de hefbruggen van Nussbaum blijft via de huidige distributiepartner Fuchs Service Equipment uit Veenendaal gehandhaafd. Alle Stertil-producten en services worden sinds jaar en dag verkocht en gedistribueerd door Stokvis Equipment in Deventer, dat voor de lichtere hefbruggen bovendien de producten van AutopStenhoj aanbiedt.

Stertil Group

Nussbaum heeft een hoofdkantoor en twee productielocaties in Kehl, Duitsland. Er werken ongeveer 250 mensen. De verwachte omzet in 2022 bedraagt 50 miljoen euro. Met Nussbaum erbij groeit de Stertil Group tot 750 medewerkers wereldwijd en een jaarlijkse omzet van meer dan 200 miljoen euro.

Op de foto van links naar rechts: Douwe Groenendijk (CFO, Stertil Group), Frank Scherer, (algemeen directeur Nussbaum), Bennie Stapensea (Stertil Group), Phillip Nussbaum en Steffen Nussbaum.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.