TAB naar Autoschade Herstel Groep

TAB uit Tiel heeft zich aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep. Het autoschadeherstelbedrijf is opgericht in 1979, heeft een werkplaats van 1.300 vierkantenmeter en is naast allround schadeherstel gespecialiseerd in alternatieve reparatiemethoden en caravanherstel.

Het schadeplatform Apollo was voor Nico Papaioannou, directeur en eigenaar van TAB, een belangrijk criterium om zich aan te sluiten bij de groep. Op 26 mei organiseert het schadeherstelbedrijf een open dag om het publiek kennis te laten maken met het bedrijf en de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep.

Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep: “Wij zijn er trots op dat TAB Tiel heeft gekozen voor onze organisatie. De diensten die wij recent hebben gelanceerd hebben hier zeker een steentje aan bijgedragen. Zo hebben alle vestigingen van Autoschade Herstel Groep recent het certificaat Groen Autoherstel uitgereikt gekregen en bieden zij maar liefst zeven jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.”

Autoschade Herstel Groep heeft van januari tot nu een groei in ondernemersaantal van tien procent gerealiseerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.