Terberg lanceert Justlease.nl

Terberg Leasing uit Utrecht heeft vandaag Justlease.nl gelanceerd, een volledig online leasemaatschappij. De nieuwe site richt zich op ondernemers en leaserijders en men kan er een leaseauto uitzoeken aan de hand van netto lasten.

Op Justlease.nl kan een auto kan worden uitgezocht op basis van netto lasten privégebruik. Uit onderzoek is gebleken dat juist deze factor voor zestig procent de keuze van de auto bepaald. Daarnaast probeert de website zich te onderscheiden door het eigen risico te reduceren tot nul en altijd vervangend vervoer aan te bieden.

Rogier van Ewijk, algemeen directeur Terberg Leasing: "Justlease.nl biedt als online label de leaserijder veel toegevoegde waarde door de combinatie van een volledig aanbod, unieke dienstverlening en gemak. Hiermee gaan wij een leidende positie verwerven in de online autolease markt."
Van Ewijk is geen onbekende in de online leasewereld. In januari 2001 is hij gestart met het aanbieden van leaseauto’s via internet onder de naam Directlease, die inmiddels meer dan 6.500 contracten heeft ontvangen. Medio 2003 is het bedrijf gekocht door Kroymans Corporation. Ook was Van Ewijk acht jaar lang bestuurslid en penningmeester van de Vereniging van Nederlandse Autolease maatschappijen.

Terberg Leasing bestaat inmiddels 140 jaar en heeft ruim 130 medewerkers in dienst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.