Tevreden.nl gaat meer in automotive doen

Tevreden.nl is speler op gebied van tevredenheidsonderzoeken en wil de positie in de automotive branche verder uitbouwen. Daartoe is Gerhard Prent (53) aangetrokken als Business-unit manager automotive.

Prent wil de automotive branche bedienen met marktonderzoeken en inzichten door de klanten te laten spreken over de dienstverlening. Wat verwacht de klant en hoe oordeelt deze. Steeds meer automotive gerelateerde bedrijven willen meer inzicht hebben in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties, met een optimaal klantgerichte dienstverlening. Prent biedt niet alleen informatie, maar ook conclusies en advies voor het verbeter traject.

Prent ziet voor de sector in samenwerking met Tevreden.nl ook geweldige kansen. ” Door mijn ervaring in de automotive branche heb ik veel goede en waardevolle contacten opgedaan. Deze relaties wil ik graag verder helpen met hun bedrijf. Als je “in het hoofd” van de klant kan kijken, kan je succesvoller zijn in de toekomst.“

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.