Tigchelaar neemt Van de Ven over

Tigchelaar Groep neemt vier van de vijf vestigingen van de Van de Ven Groep over. Vanaf 1 oktober behoren de dealers in Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk en Oirschot tot de Bredase onderneming, die ieder het bestaand merkenaanbod blijven voeren. Vanaf half oktober verdwijnt ook de naam Van de Ven van de gevels.

Door de overname heeft Tichelaar in totaal zeven vestigingen en is daarmee de grootste Ford-dealer van Zuid-Nederland. De schaalvergroting biedt kansen voor kostenbesparing, grotere inkoopkracht en duidelijkere communicatie.
Het huidige personeelsbestand (82 medewerkers) van Van de Ven blijft na de overname ongewijzigd. Walter van de Ven blijft in Vessem actief met de verkoop en onderhoud van Fords. Zijn broer Johan verlaat de autobusiness.

Auto Rent Tigchelaar in Breda is één van de elf genomineerden in de strijd om de titel Autoverhuurder van het Jaar 2011.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.