Tijmen Bos marketingdirecteur Sator

De 42-jarige Tijmen Bos is vanaf 15 mei de nieuwe marketingdirecteur van Sator Central Services, onderdeel van Sator Holding. In zijn nieuwe positie wordt Bos verantwoordelijk voor de marketingconcepten binnen de groep.

Martijn van der Eijk, ceo van Sator Holding over de komst van Tijmen Bos: “Binnen Sator is in eerste instantie behoefte aan het structureren van onze concepten. Door de stroom van innovaties hebben sommige concepten niet de aandacht en positionering gekregen die ze verdienen.”
Daarnaast komt de verantwoordelijkheid voor nieuwe concepten bij Bos te liggen. “We hebben bewust gekozen voor iemand buiten de branche, met ervaring zowel in b2b-, als b2c-concepten en grote ervaring in nieuwe media.”

Bos is sinds april 2011 actief als directeur van Media Mountain, een organisatie die actief is op het gebied van (digitale) outdoor media- en marketingactiviteiten in het Alpengebied. Eerder was hij betrokken als oprichter van de online modellen community Model Masters, dat in samenwerking met RTL en Endemol uitgroeide tot de tv-series van Holland’s Next Top Model in 2006. Bos is momenteel tevens voorzitter van de Nederlandse tak van International Advertising Association (IAA).

Tot Sator behoren onder meer Van Heck & Co, Havam, Nipparts, Pauwels, Harrems Tools en het Belgische Van Heck-Interpieces. Met 750 medewerkers realiseert het bedrijf een omzet van 320 miljoen euro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.