Tomtom fleet management groeit flnk

Tomtom heeft opnieuw een sterk jaar achter de rug voor wat betreft zijn fleet management-activiteiten door een groei met 38 procent van het aantal aangesloten voertuigen dat actief is.

In totaal worden nu 330.000 voertuigen beheerd door de technologie van Tomtom Business Solutions. In januari 2013 waren dat er 239.000. Meer dan 27.000 klanten gebruiken de fleet management-service van Tomtom voor het beheer van voertuigen die in meer dan zestig landen rondrijden.

“Deze groei jaar op jaar illustreert ons blijvende succes in het lanceren van producten die toegevoegde waarde bieden voor bedrijven die gebruik maken van een wagenpark”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van Tomtom Business Solutions.

Tomtom heeft het plan om zijn nieuwste innovatie in het eerste kwartaal van dit jaar te introduceren. Het gaat om een product dat is ontwikkeld om kleine bedrijven te laten profiteren van ‘connected car’-technologie.

Dit apparaat is direct aan te sluiten op de OBD-poort (On-Board Diagnostics) zodat een klant zelf de installatie kan verzorgen. Zo is te besparen op installatiekosten en beschikt een bedrijf over een kosteneffectief instapmodel voor het volgen van de voertuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *