Toyota op tournee

Autofabrikant Toyota trekt binnenkort vier weekenden in ons land rond met de Toyota Sport Heritage Tour. Dit is een tentoonstelling, waarbij een deel van een dealershowroom wordt omgetoverd tot een museum met sportklassiekers.

“Toyota’s sporthistorie gaat maar liefst 55 jaar terug. Omdat we trots zijn op onze sportlegendes, kan men een aantal modellen nu in het echt bewonderen. Zoals de exclusieve 2000GT en de nieuwe GT86”, aldus de importeur op de speciale actiewebsite.

Bezoekers van de tour staan dus oog in oog met illustere Toyota-sportauto’s, zoals de Supra uit het Japanse GT-kampioenschap van 1997 en rallyuitvoeringen van de Corolla en Celica. Hiermee maakte het automerk in de jaren 80 en 90 furore in het World Championship Rally.

[responsive-video identifier=”ScZvUR6e9zk”]

Data

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober strijkt de tour neer bij Toyota-dealer Peterman in Enschede, om vervolgens een week later (26/27 oktober) de showroom bij Goosen & Polderman in Rotterdam om te toveren. Van Leeuwen Waddinxveen opent voor de liefhebbers de deuren op vrijdag 2 en zaterdag 3 november en Louwman Groningen doet dat op zaterdag 24 en zondag 25 november.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.