Tweede Autorob open

Markeur Holding opent op 16 januari in Leiden de tweede vestiging van Autorob, een universeel garageconcept. De werkplaats van het pand stond leeg en de laatste jaren werd het pand gebruik door Multirent. Daarvoor was er een Motorhuis-dealer gevestigd. De eerste locatie is in oktober 2011 in Hoofddorp geopend.

Louis van Tol, uitrolmanager Autorob: “Sinds de start in oktober 2011 zien we dat het concept aanslaat. Niet alleen bij klanten maar ook in de branche. We hebben inmiddels verschillende gesprekken gevoerd met geïnteresseerde ondernemers over invulling van beschikbare bedrijfsruimte, vergaande samenwerking en overnames.”

In 2012 moet het totaal aantal Autorob-locaties doorgroeien tot vijftien. “De groeistrategie richt zich in de eerste instantie op grootstedelijke gebieden, zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om kennis te maken met Autorob. Daarnaast creëren we door deze strategie snel een landelijke dekking”, aldus Van Tol.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.