UAS en Glasurit werken samen

UAS, een schadeherstelorganisatie met zeven vestigingen in Nederland en onderdeel van PGA Nederland, heeft recent een contract ondertekend met Glasurit. Hierin is vastgelegd dat alle vestigingen voortaan het Glasurit-systeem gebruiken en lid worden van de Glasurit Ratio Partner Groep. Zij nemen ook deel aan het Glasurit Efficiency Programma.

Een belangrijke reden voor de keuze voor Glasurit is dan ook de ondersteuning die de lakleverancier biedt bij het verbeteren van de processen rondom schadeherstel. In het contract heeft Glasurit de behoeften van UAS daarom vertaald naar een pakket van producten en aanvullende dienstverlening.

UAS gebruikt het Glasurit-systeem bij schadeherstel en bij cosmetisch herstel voor het klaarmaken van auto’s voor de showroom. Hierbij richt de samenwerking met Glasurit zich op het gezamenlijk terugbrengen van het spuitmateriaalverbruik door efficiënte producten te gebruiken, in combinatie met managementadvies en intensieve ondersteuning op de werkvloer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.